Werken bij De Schoor

Deze vacature is ingevuld

 

Als buurtsportcoach Almere ben je werkzaam binnen een team van 10 enthousiaste en energieke collega’s.
Wij zetten ons in om alle Almeerders van 0-100 jaar in beweging te laten komen met als doel ‘een leven lang plezier in sport en bewegen’. Samen met collega’s, inwoners en partners maken we plannen en zorgen we voor aanbod in de verschillende wijken op de openbare speelvelden, in buurtcentra, bij scholen en bij sportaanbieders.

 

"Bij team Sport kan je niet echt spreken van

een gemiddelde werkdag"


We deden een interview met buurtsportcoach Niels, je leest het hier!

Buurtsportcoach  | 28-36 uur 

Wat ga je doen

Je bent zichtbaar in de wijken van Almere en werkt gebiedsgericht. Belangrijk daarbij is de invulling van de samenwerking met de gemeente, collega’s, verenigingen, scholen, ouders en kinderen. Een groot deel van je functie ben je bezig met netwerken en het opzetten van (nieuw) sportaanbod en de doorontwikkeling hiervan. Hierbij sluit je aan op de sportvisie van de gemeente en de gebiedsplannen. Hiermee lever je een waardevolle bijdrage aan de doestellingen op het gebied van sport & bewegen, zoals het bevorderen van de gezondheid van inwoners, het vergroten van de leefbaarheid van de stad en het bestrijden van eenzaamheid. We horen graag van jou waar kansen liggen en hoe je het aanbod en de inhoud zou willen door ontwikkelen.


Een klein deel van je functie bestaat uit het geven van sport- en beweegactiviteiten. Je draait zelfstandig zowel de bestaande als de nieuw te ontwikkelen reguliere sportlessen en ondersteunt/vervangt collega’s daar waar nodig. Daarnaast begeleid je stagiairs en vrijwilligers die we inzetten bij activiteiten en evenementen.

 

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf hierin:

Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring en bent een senior in het plannen en doorontwikkelen van projecten. Je hebt oog voor verschillende belangen en voelt je verantwoordelijk voor de resultaten op gebiedsniveau. Daarnaast ben je creatief, een goede teamspeler en heb je een solide achtergrond in sportkennis. Ervaring met sociale media is een pre. Je bent representatief en hebt een passie voor sport, zowel om zelf te doen als om anderen te motiveren. Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in de richting van sport en bent in het bezit van een rijbewijs B. Ten minste één avond per week en af en toe in het weekend ben je beschikbaar.


Waar kun je op rekenen?

  • een tijdelijk contract tot 1 januari 2024
  • ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen binnen onze lerende organisatie
  • salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk in salarisschaal 8, min
    € 2.867,00 en max € 4.086,00 bruto per maand bij 36 uur per week
  • secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuzebudget (ter hoogte van 18% van het bruto jaarsalaris), Loopbaanbudget en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn

 

Werken bij De Schoor, Welzijn in Almere

De Schoor is al bijna 35 jaar een innoverende en zichtbare welzijnsorganisatie binnen Almere. We zijn overal in Almere. Met bijna 300 medewerkers brengen we mensen samen. We werken aan mentaal welbevinden, sterke wijken en veerkrachtige gemeenschappen. Leggen verbindingen tussen verschillende leefgebieden van mensen en werken altijd samen met anderen. We zijn sociale stadsontwikkelaars. Onze missie is krachtig en eenvoudig. Samen maken we meedoen mogelijk. Meer informatie vind je op www.deschoor.nl.

 

Enthousiast geworden?

Dan horen we graag van je. Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Albert Meijer, teamleider Sport, 06-42741971.

Solliciteren doe je via het formulier onder aan deze pagina. 

 

Heb je nog niet helemaal gevonden wat je zoekt in deze functie? Geen probleem! Schrijf je in voor onze jobalert en wij sturen je regelmatig updates over nieuwe vacatures die aansluiten bij jouw interesses.

  

 

Solliciteer direct

Voornaam*


 

Achternaam*


 

E-mail*


 

Telefoonnummer*


 

LinkedIn profiel


 

Jouw motivatiebrief*


Jouw CV*


Waar heb je deze vacature voor het eerst gezien? (Kies hier één optie)

 Op nationalevacaturebank.nl

 Op sociaalwerkvacatures.nl

 Facebook

 LinkedIn

 Via mijn netwerk

 Ik ben (oud) stagiair

 Ik ben (oud) collega

 Anders, nl. 

 

 

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere