Werken bij De Schoor

Arbeidsvoorwaarden

Waar kun je bij ons op rekenen?

 

Bevlogen collega’s
Je werkt met enthousiaste collega’s die continu werken vanuit hun intrinsiek gemotiveerde drijfveren. Je krijgt bij ons de ruimte om binnen eigen kaders afwegingen te maken, initiatieven te nemen en invulling te geven aan je werk. Dit biedt jou de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Als werkgever denken wij met je mee, bieden we kansen en doen we investeringen voor continue ontplooiing en inzetbaarheid.

Inspirerende werkplek
Je vindt bij ons de ruimte om mensen te ontmoeten en initiatieven te nemen in en voor de stad. Door met elkaar samen te werken, bereiken we samen meer en kunnen we in de toekomst nog veel meer bereiken.
 

Werk-privébalans
Je komt te werken in een prettig werkklimaat, waar aandacht is voor elkaar. Collega’s zijn trots op hun werk en De Schoor. Ook heb je in de meeste functies de mogelijkheid voor de invulling van een optimaal werk-privébalans.


Cao Sociaal Werk
De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Sociaal Werk. Alles weten over de arbeidsvoorwaarden: https://www.sociaalwerk-werkt.nl/cao-sociaal-werk

 

Individueel Keuzebudget - stel zelf je arbeidsvoorwaardenarrangement samen

Als werknemer heb je recht op een individueel keuzebudget. Dat betekent dat je vakantietoeslag in mei, eindejaarsuitkering in december, bovenwettelijke verlofuren en elke maand een vaste kleine tegemoetkoming in de zorgverzekering zijn samengevoegd tot één persoonlijk budget: jouw individueel keuzebudget. Hiermee bepaal je zelf waar je dit budget aan besteedt op basis van jouw persoonlijke wensen. Wil je bijvoorbeeld een maandelijkse uitbetaling of wil je er liever extra verlof van kopen? Dat kan allemaal!

 

Loopbaanbudget (LBB)
Als werkgever investeren wij in jouw ontwikkeling. Het Loopbaanbudget is een bedrag van 1,5% van je salaris die door de werkgever beschikbaar wordt gesteld. Het doel van dit budget is een investering in jezelf ter bevordering van je ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid. Voorbeelden zijn: het budget opsparen voor een cursus die je volgend jaar wil gaan volgen, een cursus die je direct kan inzetten voor je werk of het budget omzetten naar verlofuren voor bijvoorbeeld mantelzorg. Meer lezen, klik dan op https://www.sociaalwerk-werkt.nl/servicedesk/veelgestelde-vragen-over-het-loopbaanbudget

 

Privacyverklaring
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere