Werken bij De Schoor

Deze vacature is ingevuld

 

Op de Jeugdlanden beleven kinderen van 4 tot 14 jaar de tijd van hun leven! Ze kunnen zich uitleven in een natuurlijke omgeving, hutten bouwen en meedoen aan georganiseerde activiteiten. Er zijn talloze speelmogelijkheden, zoals een zandbak, een trampoline, een moestuin en een huttendorp. In ons clubgebouw kunnen kinderen spelen, knutselen en lezen. De Jeugdlanden organiseren ook kinderfeestjes, natuur- en milieueducatie en leerzame schoolreisjes.
Kinderen kunnen hier helemaal zichzelf zijn. Alles is mogelijk, maar niets moet. Wij geloven dat kinderen het beste leren door zelf te ontdekken en te ervaren. Ons team bestaat uit enthousiaste vrijwilligers, stagiaires en ervaren kinderwerkers, die er alles aan doen om de kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen. 

Kinderwerker Jeugdland | 16 uur 

Wat ga je doen?

Als kinderwerker bij de Jeugdlanden maak je deel uit van een gezellig en enthousiast team dat activiteiten organiseert, voorbereidt en uitvoert voor kinderen in de leeftijd van 4-14 jaar. Denk hierbij aan het begeleiden van buiten- en binnenactiviteiten die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Je bouwt een band op met de kinderen, stimuleert samen spelen en het maken van nieuwe vrienden en verder:

 • begeleid je stagiairs
 • ondersteun je vrijwilligers 
 • voer je administratieve taken uit
   

Wij bieden een flexibele werkomgeving waarbij je ingezet kan worden op meerdere locaties. Hoewel we streven naar tijdige duidelijkheid over de locatie, kan deze soms pas kort voor werktijd bekend zijn vanwege onvoorziene omstandigheden. Je hebt de flexibiliteit om je werktijden en -locatie aan te passen op basis van de seizoensgebonden drukte, waarbij je tijdens de zomerperiode meer uren werkt en tijdens de winterperiode wat minder. Hierbij volg je een rooster, maar ben je ook bereid om flexibel inzetbaar te zijn van dinsdag t/m zaterdag indien nodig.


Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf hierin:

Je bent een enthousiast en gemotiveerd persoon die zich moeiteloos kan verplaatsen in de belevingswereld van kinderen in de basisschoolleeftijd. Je hebt al kennis van bhv en EHBO voor kinderen, of bent bereid om deze vaardigheden snel te leren. Daarnaast ben je een ware creatieveling als het gaat om het organiseren van leuke activiteiten en het aantrekken van enthousiaste deelnemers. En verder:

 • heb je een kindgericht mbo-diploma niveau 3/4 
 • zijn goede sociale vaardigheden essentieel voor het motiveren en stimuleren van kinderen en bij het creëren van een positieve sfeer
 • heb je affiniteit met natuureducatie, bijvoorbeeld met tuin, moestuin en met dieren
 • is de flexibiliteit die we vragen voor jou een pre 


Waar kun je op rekenen?

 • Je krijgt de regie om jouw werk binnen de kaders van je functie op jouw eigen manier in te richten, zodat je optimaal bijdraagt aan het welzijn van vele Almeerders.
 • Bij De Schoor streven we naar een inclusieve en diverse werkomgeving waar iedereen zich welkom voelt en tot zijn recht komt.
 • Een vrij te besteden Individueel Keuzebudget ter hoogte van 18% van het bruto jaarsalaris.
 • Met het loopbaanbudget van 1,5% van het maandsalaris krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Een jaarcontract met de intentie om te verlengen.
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk in salarisschaal 6, met een bruto maandsalaris tussen €2.348,- en €3.361,- bij een werkweek van 36 uur.

 

Wil jij kinderen de tijd voor hun leven bezorgen? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!
 

Werken bij De Schoor, Welzijn in Almere

De Schoor is al bijna 35 jaar een innoverende en zichtbare welzijnsorganisatie binnen Almere. We zijn overal in Almere. Met bijna 300 medewerkers brengen we mensen samen. We werken aan mentaal welbevinden, sterke wijken en veerkrachtige gemeenschappen. Leggen verbindingen tussen verschillende leefgebieden van mensen en werken altijd samen met anderen. We zijn sociale stadsontwikkelaars. Onze missie is krachtig en eenvoudig. Samen maken we meedoen mogelijk. Meer informatie vind je op www.deschoor.nl.

 

 


Enthousiast geworden?

Dan horen we graag van je! Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Gieneke van de Belt, teamleider Kinderwerk via 06-34373400

 

Solliciteren doe je via onderstaand formulier.
Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature.

 

 

Solliciteer direct

Voornaam*


 

Achternaam*


 

E-mail*


 

Telefoonnummer*


 

LinkedIn profiel


 

Jouw motivatiebrief*


Jouw CV*


Waar heb je deze vacature voor het eerst gezien? (Kies hier één optie)

 Op nationalevacaturebank.nl

 Op sociaalwerkvacatures.nl

 Facebook

 LinkedIn

 Indeed

 Via mijn netwerk

 Ik ben (oud) stagiair

 Ik ben (oud) collega

 Anders, nl. 

 

 

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere