Werken bij De Schoor

Als assistent buurtsportcoach ben je werkzaam binnen een team van 10 enthousiaste en energieke collega’s. 

Wij zetten ons in om alle Almeerders van 0-100 jaar in beweging te laten komen met als doel  ‘een leven lang plezier in sport en bewegen’. Samen met collega’s, inwoners en partners maken we plannen en zorgen we voor aanbod in de verschillende wijken op de openbare speelvelden, in buurtcentra, bij scholen en bij sportaanbieders. Je collega’s zijn uiteraard sportief, in een gezonde mate competitief en werken gezamenlijk aan het doel.

 

 

Assistent buurtsportcoach(es)  | 12-24 uur 

Wat ga je doen

Je draait zelfstandig de (bestaande reguliere) sportlessen. Zo kan het zijn dat je ’s ochtends een bijdrage levert aan ons sportieve recreatiesportprogramma voor volwassenen en senioren of peuterkleutersport lessen geeft. In de namiddag laat jij vervolgens kinderen kennis maken met diverse sporten, via het naschoolse aanbod van het Almere Kenniscentrum Talent (AKT) of op een van onze playgrounds. Het Athletic Skills Model (ASM) is het gedachtegoed waarmee wij onze clinics vormgeven. Je ondersteunt het team waar nodig en je springt in bij bijvoorbeeld afwezigheid van een collega. Je verricht bijbehorende administratieve werkzaamheden en mag eventueel stagiairs begeleiden.

 

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf hierin:

Je bent enthousiast en hebt een passie voor sport en wil heel Almere in beweging krijgen.
Je krijgt energie van het draaien van reguliere sportlessen binnen een breed sportaanbod.
Je hebt relevante werk- en/of stage-ervaring in het laten bewegen van mensen. Je bent vaardig in het organiseren en uitvoeren van sportactiviteiten, bij voorkeur in de
doelgroepen 0-6 jaar en 12-18 jaar. Je bent in het bezit van een CIOS/Sport & Bewegen niveau 3 of 4 diploma en een rijbewijs.


Waar kun je op rekenen?

  • een tijdelijk contract tot 1 januari 2024
  • parttime behoort tot de mogelijkheid (minimaal 12 uur per week), verdeeld over meerdere dagen
  • tijden zijn flexibel en in overleg in te delen, met bereidheid om avond(en) en (af en toe) in het weekend te werken
  • ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen binnen onze lerende organisatie
  • salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk in salarisschaal 7, min €2.645,- en max €3.693,- bruto per maand bij 36 uur per week
  • secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuzebudget (ter hoogte van 18% van het bruto jaarsalaris), Loopbaanbudget en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn

 

Werken bij De Schoor, Welzijn in Almere
De Schoor is sinds 1989 een innoverende en zichtbare welzijnsorganisatie binnen Almere.
We zijn overal in Almere. Met 300 medewerkers brengen we mensen samen. We werken aan mentaal welbevinden, sterke wijken en veerkrachtige gemeenschappen. Leggen verbindingen tussen verschillende leefgebieden van mensen en werken altijd samen met anderen. We zijn sociale stadsontwikkelaars. Onze missie is krachtig en eenvoudig. Samen maken we meedoen mogelijk. Meer informatie vind je op www.deschoor.nl.

 

 

Enthousiast geworden?

Dan horen we graag van je. Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Sebastiaan Kempers, Buurtsportcoach, 06-42741984.
Of met Leonie Gleiser - Marzouk, Buurtsportcoach 06-21836549.

 

Solliciteren doe je via het formulier onder aan deze pagina. Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. 


 

 

Solliciteer direct

Voornaam*


 

Achternaam*


 

E-mail*


 

Telefoonnummer*


 

LinkedIn profiel


 

Jouw motivatiebrief*


Jouw CV*


Waar heb je deze vacature voor het eerst gezien? (Kies hier één optie)

 Op nationalevacaturebank.nl

 Op sociaalwerkvacatures.nl

 Facebook

 LinkedIn

 Via mijn netwerk

 Ik ben (oud) stagiair

 Ik ben (oud) collega

 Anders, nl. 

 

Typ de karakters in de
afbeelding hiernaast over:

 

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere