Werken bij De Schoor

Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging en wil jij als kinderopbouwwerker bijdragen aan het ontdekken en ontwikkelen van de talenten van kinderen? Dan zijn wij in verband met zwangerschapsvervanging op zoek naar jou!


Als kinderopbouwwerker word je onderdeel van team Kinderwerk. Het team bestaat uit 33 medewerkers, bestaande uit kinderwerkers en kinderopbouwwerkers. Onze kinderwerkers vind je bij de Droomspeelbus, op de jeugdlanden, bij de Dagarrangementen en De Speelhaven. De kinderopbouwwerkers zijn werkzaam in de wijken en op brede scholen.   

 

DEZE VACATURE IS GESLOTEN

Kinderopbouwwerker | 28 uur 

Vanuit een wijkgerichte benadering richten wij ons op het organiseren van een passend activiteitenaanbod. Hiermee leveren we een bijdrage aan het ontdekken en ontwikkelen van kinderen hun talenten. Bewustwording, talentontdekking en ontwikkelkansen van de kinderen zijn belangrijke uitgangspunten. Om kinderen optimaal kansen te kunnen bieden, werken wij samen met organisaties zoals onderwijs, politie, JGZ, de wijkteams, Kindervakantieland, Stad & Natuur, Talent in Opleiding, Weet hoe je leeft, Veilig Thuis en Kleur in Cultuur.

 

Wat ga je doen?

Als kinderwerker zet jij je in voor de ontwikkeling van kinderen in een Almeerse wijk. Jij houdt het bestaande activiteitenaanbod draaiende en maakt samen met collega’s een mooi zomerprogramma. Of het nu gaat om leefstijl, taal, kunst, cultuur, sport of techniek, jij weet er een succes van te maken. Ook bouw je een relatie op met de ouders en werk je samen ten behoeve van de ontwikkeling van hun kind. Je betrekt de ouders bijvoorbeeld door met hen in gesprek te gaan en hen als vrijwilligers te vragen bij evenementen in de wijk.

 

Jij bent het aanspreekpunt voor alle betrokkenen in de wijk en weet met jouw innovatieve en verbindende vermogen diverse kanalen en personen te benutten.
De betrokken partijen voeren grotendeels de activiteiten uit, waarbij je vooraf afstemt wat de doelen zijn. Zelf voer je een (klein) deel van de activiteiten uit, denk hierbij aan een inhoudelijke ouderkind inloop samen met je collega van team Het Jonge Kind. Daarnaast begeleid je vrijwilligers en (gast)docenten om jou in deze taken te ondersteunen.


Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf hierin:

Je hebt een relevant hbo-diploma (bijvoorbeeld Social Work) en bent vaardig met gesprekstechnieken (oplossingsgerichte en coachende vorm).
Ben je daarnaast creatief in het samenstellen van een activiteitenaanbod en durf jij het aan om deze functie tijdelijk waar te nemen, ook al heb je misschien geen ervaring als kinderopbouwwerker? Dan is deze vacature perfect voor jou!

 

Ben jij onze gedreven en creatieve kinderwerker die het verschil maakt in de levens van kinderen? We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Waar kun je op rekenen?

  • de vacature betreft zwangerschapsvervanging, start per half maart 
  • ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen binnen onze lerende organisatie
  • salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk in salarisschaal 8, min €2.867,- en max €4.086,- bruto per maand bij 36 uur per week
  • secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuzebudget (ter hoogte van 18% van het bruto jaarsalaris), Loopbaanbudget en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn

 

Werken bij De Schoor, Welzijn in Almere

De Schoor is sinds 1989 een innoverende en zichtbare welzijnsorganisatie binnen Almere.
We zijn overal in Almere. Met bijna 300 medewerkers brengen we mensen samen.
We werken aan mentaal welbevinden, sterke wijken en veerkrachtige gemeenschappen. Leggen verbindingen tussen verschillende leefgebieden van mensen en werken altijd samen met anderen. We zijn sociale stadsontwikkelaars. Onze missie is krachtig en eenvoudig.
Samen maken we meedoen mogelijk.
Meer informatie vind je op www.deschoor.nl.

 

Enthousiast geworden?

Deze vacature is gesloten

 

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere