Werken bij De Schoor

Als sociaal werker sta je midden in de samenleving. Mensen mee laten doen; dat staat voorop. Je richt je op het faciliteren van het buurtcentrum als centraal ontmoetingspunt in de wijk en draagt hierdoor bij aan een fijn woon- en leefklimaat. 

 

Je maakt deel uit van het team Buurtcentra. Almere telt 17 buurtcentra en een theater/cultureel centrum. Deze centra leveren een belangrijke bijdrage aan gemeenschapsvorming, talentontwikkeling en ter ondersteuning in de wijk voor mensen die dat (tijdelijk) nodig hebben
 

Sociaal werker buurtcentrum | 24 uur per week 

Wat ga je doen

Je richt je op het faciliteren van het buurtcentrum als centraal ontmoetingspunt in de wijk. De functie is veelzijdig.  Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor inwoners, gebruikers en vrijwilligers. Als spil in het buurtcentrum is het belangrijk dat je makkelijk contact maakt en communicatief vaardig bent. 

 

Je richt het gebruik van het buurtcentrum zo in dat de samenwerking tussen bewoners, samenwerkingspartners en gebruikers vlot verloopt. Op een dag regel je veel, waaronder ook het faciliteren en ondersteunen van onze bezoekers en gebruikers. Onderdeel van het werk zijn ook administratieve en facilitaire taken. Denk hierbij aan facturatie, inkoop materiaal, plannen van bezetting van ruimtes en het bewaken van de orde en veiligheid.

 

Het reilen en zeilen van het buurtcentrum doe jij in samenwerking met de vrijwilligers en de inwoners die het buurtcentrum bezoeken. Je verbindt hen aan het buurtcentrum. Je zorgt ervoor dat zij bekend worden met de werkzaamheden en activiteiten en de uitvoering hiervan. Je biedt de vrijwilligers een duidelijke structuur, zodat iedereen weet wat en wanneer te doen. Hierdoor ontstaat een goed team om je heen, met mensen die zich verbonden voelen en actief blijven.

 

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf hierin:

  • een diploma mbo-niveau 4, richting sociaal werk
  • werkervaring in het welzijnswerk
  • een warme persoonlijkheid en een klantvriendelijke houding
  • flexibiliteit: het werk wordt verdeeld over 4 dagen
  • zelfstandigheid en improvisatievermogen om uitdagingen het hoofd te bieden

 

Wat bieden wij?

  • een zelfstandige functie in een betekenisvolle omgeving met fijne collega’s
  • salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk in salarisschaal 6 afhankelijk van opleiding en ervaring min € 2.375,- en max € 3.399,- bruto per maand bij 36 uur per week 
  • secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuzebudget (ter hoogte van 18% van het bruto jaarsalaris), Loopbaanbudget en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn

 

Werken bij De Schoor, Welzijn in Almere

De Schoor is sinds 1989 een innoverende en zichtbare welzijnsorganisatie binnen Almere.
We zijn overal in Almere. Met 300 medewerkers brengen we mensen samen. We werken aan mentaal welbevinden, sterke wijken en veerkrachtige gemeenschappen. Leggen verbindingen tussen verschillende leefgebieden van mensen en werken altijd samen met anderen. We zijn sociale stadsontwikkelaars. Onze missie is krachtig en eenvoudig. Samen maken we meedoen mogelijk. Meer informatie vind je op www.deschoor.nl.

 


Enthousiast geworden?
Dan horen we graag van je! Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Diana van Vessem, Teamleider Buurtcentra, 06-13298711.

 

Solliciteren doe je via het formulier onder aan deze pagina. Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. 

Solliciteer direct

 

Voornaam*   Achternaam*   Wat wil je met ons delen?
 
 
 
E-mail*      
 
 
 
Telefoonnummer*       Jouw motivatiebrief*

 
     
LinkedIn       Jouw CV*

 
     

Waar heb je deze vacature voor het eerst gezien? (Kies hier één optie)

 Op nationalevacaturebank.nl

 

 Op sociaalwerkvacatures.nl

 Facebook

 LinkedIn

 Via mijn netwerk

 Ik ben (oud) stagiair

 Ik ben (oud) collega

 Anders, nl. 

 

   
Typ de karakters in de
afbeelding hiernaast over:
   

 

 

 
Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere