Werken bij De Schoor

Jouw sollicitatieprocedure

In het kort

 

1.    Je solliciteert

Binnen twee weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek. Waarom twee weken? Omdat wij iedere sollicitatie zorgvuldig bekijken en aandacht willen geven. Kom je op dit moment niet in aanmerking voor de functie of staat de juiste vacature er nu niet tussen? Abonneer je dan op de job alert (link), zodat je op de hoogte blijft van de voor jou interessante vacatures!


2.    Het eerste contact

Wij nemen telefonisch contact met je op om het eerste gesprek in te plannen. Tijdens dit telefoongesprek kunnen we alvast kort kennismaken en kun je al prangende vragen stellen.


3.    Elkaar ontmoeten (via beeldbellen)

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. We gaan inhoudelijk in op je cv en de vaardigheden die je nodig hebt voor de functie. Op die manier komen we te weten of jij die enthousiaste professional bent die wij zoeken. Maar ook of de functie past bij wat jij zoekt.

4.    Het tweede gesprek
Is de vonk overgeslagen?! Dan nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Soms behoort meelopen gedurende een dagdeel en/of het doen van een assessment tot de procedure. De uitkomsten bespreken we dan in dit tweede gesprek. In dit gesprek hebben we het ook uitgebreider over de inhoud van de functie, het team en natuurlijk over jou.

5.    Ons aanbod
Vaak zijn twee gesprekken genoeg om een goed beeld te krijgen. Zien we het samen zitten? Dan doen wij je graag een aanbod in het arbeidsvoorwaardengesprek: we bespreken het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden. Ben je akkoord en heb je het contract getekend? Als nieuwe collega maak je tijdens de introductie kennis met alle ins en outs van onze organisatie. En natuurlijk: welkom bij De Schoor!

Privacyverklaring
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere