Werken bij De Schoor

Deze vacature is gesloten

 

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast team met volop ruimte voor jouw inbreng. Almere krijgt in toenemende mate te maken met grote stedenproblematiek. Ons jongerenwerk richt zich op alle jongeren in Almere. Ons doel is hun positie in de samenleving te versterken en hun participatie te vergroten.

Met jouw inzet activeer je jongeren hun kansen en talenten te ontdekken en te ontplooien. Meer informatie over ons werk is te vinden op: www.jongerenwerkalmere.nl

 

Kom jij ons team versterken?

Junior jongerenwerker | 24 uur pw

Wat ga je doen

Als junior jongerenwerker ben je actief aanwezig in jongerencentrum Multi-Club. Samen met collega’s uit diverse disciplines van De Schoor en met netwerkpartners werk je aan een preventieve aanpak binnen het accommodatiegebonden jongerenwerk. In deze rol draait het om het opbouwen van een waardevol netwerk, waarbij je veel praktijkervaring opdoet in de uitvoering van het vak en een sterke band opbouwt met de jongeren. Je ontwikkelt en organiseert activiteiten. En verder:

 • Participeer je in gezamenlijke initiatieven en ontwikkel en organiseer je activiteiten (onder andere voor meiden tussen de 10 en 18 jaar) 
 • Stimuleer je jongeren om hun eigen ideeën vorm te geven en betrekt ze bij vraagstukken waarbij hun inbreng van essentieel belang is
 • Begeleid je jongeren bij het nemen van beslissingen over hun omgeving en moedigt hen aan verantwoordelijkheid te nemen voor hun keuzes en bijdragen
 • Onderhoud je actief contact met jongeren

 

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf hierin:

Wij zoeken een enthousiaste junior jongerenwerker die het vak wil leren kennen en een band wil opbouwen met jongeren. Zowel starters als studenten (duaal) zijn welkom om te solliciteren. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van betekenisvolle relaties met jongeren, waarbij vertrouwen, acceptatie en respect centraal staan. En verder:

 • Heb je een relevant mbo-diploma of volg je een hbo-opleiding in een relevante richting 
 • Kun je je goed verplaatsen in de belevingswereld van jongeren met een professionele blik
 • Ben je creatief in het organiseren en vormgeven van activiteiten  
 • Ben je beschikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag vanaf 14.00 uur, ook 's avonds en soms in het weekend 

 

Waar kun je op rekenen?

 • Je krijgt de regie om jouw werk binnen de kaders van je functie op jouw eigen manier in te richten, zodat je optimaal bijdraagt aan het welzijn van vele Almeerders.
 • Bij De Schoor streven we naar een inclusieve en diverse werkomgeving waar iedereen zich welkom voelt en tot zijn recht komt.
 • Een vrij te besteden Individueel Keuzebudget ter hoogte van 18% van het bruto jaarsalaris en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Met het loopbaanbudget van 1,5% van het maandsalaris krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk in salarisschaal 6, met een bruto maandsalaris tussen €2.593,- en €3.710,- bij een werkweek van 36 uur.

 

Werken bij De Schoor, Welzijn in Almere

De Schoor is al bijna 35 jaar een innoverende en zichtbare welzijnsorganisatie binnen Almere. We zijn overal in Almere. Met bijna 300 medewerkers brengen we mensen samen. We werken aan mentaal welbevinden, sterke wijken en veerkrachtige gemeenschappen. Leggen verbindingen tussen verschillende leefgebieden van mensen en werken altijd samen met anderen. We zijn sociale stadsontwikkelaars. Onze missie is krachtig en eenvoudig. Samen maken we meedoen mogelijk. Meer informatie vind je op www.deschoor.nl.

 

 


Enthousiast geworden?

Dan horen we graag van je!
Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Frieda de Groot, teamleider Jongerenwerk, via 0621574420.

 

Solliciteren doe je via onderstaand formulier.
Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature.
 

 

  

Solliciteer direct

 

Voornaam*


 

       

Achternaam*


 

       

E-mail*


 

     

Telefoonnummer*


 

 

LinkedIn profiel


 

       

Jouw motivatiebrief*

       


Jouw CV*

       


Waar heb je deze vacature voor het eerst gezien? (Kies hier één optie)

 Op nationalevacaturebank.nl

 Facebook

 LinkedIn

 Instagram

 Indeed

 Werken bij De Schoor website

 Via mijn netwerk

 Ik ben (oud) stagiair

 Ik ben (oud) collega

 Anders, nl. 

 

       
Typ de karakters in de
afbeelding hiernaast over:
         

 

 

 
Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere