Werken bij De Schoor

Doe mee in Almere! Als financieel administratief medewerker maak je deel uit van het team Financiële Administratie van De Schoor. We zijn een enthousiast en divers team van vier, met jou erbij vijf personen. Samenwerking en teamgeest staan bij ons hoog in het vaandel en daarom werken we gezamenlijk op kantoor. Wij zijn verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie van de verschillende subsidiestromen binnen De Schoor.

Wil je op een informele manier kennismaken? Kom dan eerst langs voor een kopje koffie!

 

Medewerker financiële administratie | 28-36 uur 

Wat ga je doen

Je bent binnen het team verantwoordelijk voor de dagelijkse financiële administratie. Daarnaast fungeer je als schakel tussen de buurtcentra en de financiële administratie, waardoor je regelmatig op locatie aanwezig bent. Het is belangrijk dat je precies weet wat er speelt binnen de buurtcentra. En verder:

 • focus je op crediteurenbeheer, debiteurenbeheer en het verwerken van bank- en kasgegevens.
 • voer je controles uit op de grootboekrekeningen.

 

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf hierin:

Je bent een toegankelijk persoon. Met jouw nauwkeurige werkhouding draag je graag bij aan een sluitende financiële administratie binnen onze betekenisvolle organisatie. Ervaring met Exact is een pre, maar als je dit nog niet hebt, sta je open om het te leren. En verder:

 • heb je een financiële opleiding op minimaal mbo-niveau 4.
 • heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
 • ben je zeer bekend met Excel.
 • zit het werken met kostenplaatsen in je DNA.


Waar kun je op rekenen?

 • Je draagt bij aan het welzijn van vele Almeerders.
 • Bij De Schoor streven we naar een inclusieve en diverse werkomgeving waar iedereen zich welkom voelt en tot zijn recht komt.
 • Een vrij te besteden Individueel Keuzebudget ter hoogte van 18% van het bruto jaarsalaris en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Met het loopbaanbudget van 1,5% van het maandsalaris krijg je de ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen.
 • Een jaarcontract met de intentie om te verlengen.
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk in salarisschaal 6, met een bruto maandsalaris tussen €2.563,- en €3.668,- bij een werkweek van 36 uur.

 

Werken bij De Schoor, Welzijn in Almere

De Schoor is al bijna 35 jaar een innoverende en zichtbare welzijnsorganisatie binnen Almere. We zijn overal in Almere. Met bijna 300 medewerkers brengen we mensen samen. We werken aan mentaal welbevinden, sterke wijken en veerkrachtige gemeenschappen. Leggen verbindingen tussen verschillende leefgebieden van mensen en werken altijd samen met anderen. We zijn sociale stadsontwikkelaars. Onze missie is krachtig en eenvoudig. Samen maken we meedoen mogelijk. Meer informatie vind je op www.deschoor.nl.

 

Enthousiast geworden?

Dan horen we graag van je! Wil je eerst meer weten over deze vacature of een kopje koffie komen drinken? Neem dan contact op met Naira Felipa, coördinator Financiële Administratie, via 06-42600611.

 

Solliciteren doe je via het formulier onderaan deze pagina. Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature.

 

Acquisitie wordt niet op prijs wordt gesteld

 

Heb je nog niet helemaal gevonden wat je zoekt in deze functie? Geen probleem! Schrijf je in voor onze jobalert en wij sturen je regelmatig updates over nieuwe vacatures die aansluiten bij jouw interesses.


 

 

Solliciteer direct

Voornaam*


 

Achternaam*


 

E-mail*


 

Telefoonnummer*


 

LinkedIn profiel


 

Jouw motivatiebrief*


Jouw CV*


Waar heb je deze vacature voor het eerst gezien? (Kies hier één optie)

 Op nationalevacaturebank.nl

 Op sociaalwerkvacatures.nl

 Facebook

 LinkedIn

 Indeed

 Via mijn netwerk

 Ik ben (oud) stagiair

 Ik ben (oud) collega

 Anders, nl. 

 

 

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere