Werken bij De Schoor

Als senior beleidsadviseur Sociaal Werk ontwikkel je in samenwerking met de collega’s uit het primair proces beleid op meerdere terreinen. Jij bent bij ons gespecialiseerd in maatschappelijk werk en schulddienstverlening. Een functie dus waar je enerzijds breed werkzaam bent in het sociaal domein en anderzijds je specialisatie hebt. 


Kom jij ons beleidsteam versterken? Je maakt deel uit van de afdeling Communicatie, Beleid en Secretariaat die uit 12 medewerkers bestaat. Collega’s met ieder hun eigen expertise die ze via ondersteuning en advies delen met de collega’s – managers, teamleiders en medewerkers - van het primair proces.

 

"De bewoners van Almere verdienen minstens een 8"

- beleidsadviseur Caroline. Lees hier het interview

Senior beleidsadviseur Sociaal Werk | 32 uur 

Wat ga je doen

Je bent sparring partner en adviseur voor je collega’s. Je werkt met name samen met onze afdeling Wijk & Welzijn en daarbinnen voor de teams maatschappelijk werk, sociaal raadslieden, maatwerk ondersteuning schuldstabilisatie (MOSS), preventie en vroegsignalering. Je ontwikkelt (project/subsidie)voorstellen en draagt bij aan de verdere professionalisering en uitbouw van onze dienstverlening. Je verzamelt data, analyseert ze en stelt rapportages op. Je ondersteunt managers en teamleiders in de jaarcyclus die we met de gemeente Almere hebben afgesproken. Daarnaast werk je samen met de beleidsadviseurs op andere gebieden, bijvoorbeeld kwaliteitsbeleid en vrijwilligersbeleid.

 

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf hierin:

Een adviseur op seniorniveau heeft een brede belangstelling voor het sociaal domein. Je bent inhoudelijk gedreven, gericht op samenwerking zowel binnen als buiten de organisatie, hebt actuele kennis van ontwikkelingen en thema’s binnen het sociaal domein, zoals bijvoorbeeld de thema’s armoede & schulden en bestaanszekerheid. Je houdt overzicht, werkt zelfstandig, creëert draagvlak. In een complexe context kom je tot creatieve oplossingen. Je bent in het bezit van een relevant hbo- of wo-diploma.


Waar kun je op rekenen?

  • een zelfstandige functie in een betekenisvolle omgeving met enthousiaste collega’s
  • ruimte om jezelf als professional te blijven ontwikkelen binnen onze lerende organisatie
  • salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk in salarisschaal schaal 9, min €3.015,- en max €4.445,- bruto per maand bij 36 uur per week
  • secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuzebudget (ter hoogte van 18% van het bruto jaarsalaris), Loopbaanbudget en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn

 

Werken bij De Schoor, Welzijn in Almere

De Schoor is al bijna 35 jaar een innoverende en zichtbare welzijnsorganisatie binnen Almere. We zijn overal in Almere. Met bijna 300 medewerkers brengen we mensen samen. We werken aan mentaal welbevinden, sterke wijken en veerkrachtige gemeenschappen. Leggen verbindingen tussen verschillende leefgebieden van mensen en werken altijd samen met anderen. We zijn sociale stadsontwikkelaars. Onze missie is krachtig en eenvoudig. Samen maken we meedoen mogelijk. Meer informatie vind je op www.deschoor.nl.

 

 

Enthousiast geworden?

Of wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Wyanne Huitema, hoofd Communicatie, Beleid en Secretariaat, 06-39098139. Solliciteren doe je via het formulier onderaan deze pagina.

 

Heb je nog niet helemaal gevonden wat je zoekt in deze functie? Geen probleem! Schrijf je in voor onze jobalert en wij sturen je regelmatig updates over nieuwe vacatures die aansluiten bij jouw interesses.


 

 

Solliciteer direct

Voornaam*


 

Achternaam*


 

E-mail*


 

Telefoonnummer*


 

LinkedIn profiel


 

Jouw motivatiebrief*


Jouw CV*


Waar heb je deze vacature voor het eerst gezien? (Kies hier één optie)

 Op nationalevacaturebank.nl

 Op sociaalwerkvacatures.nl

 Facebook

 LinkedIn

 Indeed

 Via mijn netwerk

 Ik ben (oud) stagiair

 Ik ben (oud) collega

 Anders, nl. 

 

 

 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere