Werken bij De Schoor

Meedoen in Almere!

Wonen en werken in je eigen stad. Als medewerker financiële administratie kom je in het team Financiële administratie van De Schoor te werken.

 

We zijn een enthousiast en ervaren team, bestaande uit een coördinator en vier collega’s. Teamwork staat centraal op de afdeling.

De financiële administratie verwerkt de financiële handelingen van alle werksoorten, controleert deze, verzorgt interne en externe rapportages en geeft advies.

Medewerker financiële administratie | 24 uur per week 

Wat ga je doen

Je voert zelfstandig en in teamverband de dagelijkse financiële administratie. Jouw focus zal liggen op facturatie en het debiteurenbeheer en het verwerken van de bank en kas. Ook ben je verantwoordelijk voor het coderen en boeken van facturen. Je draait je hand niet om voor het verwerken van declaraties en doet analyses van financiële aard. Je stelt afrekeningen op van fondsen en kleine subsidies.

 

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf hierin:
Als persoon ben je toegankelijk en klantgericht. Met jouw nauwkeurige werkhouding draag je graag jouw steentje bij aan een sluitende financiële administratie. En verder heb je:

  • een financiële opleiding op minimaal mbo-niveau 4
  • minimaal 1 jaar werkervaring 
  • ervaring met Excel, ervaring met Exact is een pre

 

Wat bieden wij?

  • een zelfstandige functie in een betekenisvolle omgeving met fijne collega’s
  • salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk in salarisschaal 6 afhankelijk van opleiding en ervaring min € 2.348,- en max € 3.361,- bruto per maand bij 36 uur per week 
  • secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuzebudget (ter hoogte van 18% van het bruto jaarsalaris), Loopbaanbudget en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn

 

Werken bij De Schoor, Welzijn in Almere

De Schoor is sinds 1989 een innoverende en zichtbare welzijnsorganisatie binnen Almere. We zijn overal in Almere. Met 300 medewerkers brengen we mensen samen. We werken aan mentaal welbevinden, sterke wijken en veerkrachtige gemeenschappen. Leggen verbindingen tussen verschillende leefgebieden van mensen en werken altijd samen met anderen. We zijn sociale stadsontwikkelaars. Onze missie is krachtig en eenvoudig. Samen maken we meedoen mogelijk. Meer informatie vind je op www.deschoor.nl.

 

Enthousiast geworden?
Dan horen we graag van je! Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op Naira Felipa, coördinator Financiële administratie, via 06-42600611.

 

Solliciteren doe je via het formulier onder aan deze pagina. Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. 

Solliciteer direct

 

Voornaam*   Achternaam*   Wat wil je met ons delen?
 
 
 
E-mail*      
 
 
 
Telefoonnummer*       Jouw motivatiebrief*

 
     
LinkedIn       Jouw CV*

 
     

Waar heb je deze vacature voor het eerst gezien? (Kies hier één optie)

 Op nationalevacaturebank.nl

 

 Op sociaalwerkvacatures.nl

 Facebook

 LinkedIn

 Via mijn netwerk

 Ik ben (oud) stagiair

 Ik ben (oud) collega

 Anders, nl. 

 

   
Typ de karakters in de
afbeelding hiernaast over:
   

 

 

 
Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere