Werken bij De Schoor

Wel interesse, maar nog niet klaar met school? Dan ontmoeten we je graag, minder uren zijn bespreekbaar.

Vanuit ons team Sport geven we toffe sport- en spelactiviteiten op scholen, in wijken en voor sportaanbieders. Voor jong en oud.
Wij motiveren iedere dag Almeerders om te gaan bewegen, dagen ze uit om meerdere sporten te leren kennen en zich er verder in te ontwikkelen. We zijn creatief en innovatief. Combineren verschillende sporten met elkaar en doen o.a. pilots met E-gaming.

Sport en bewegen zorgt voor sociale binding, actieve bewoners en stimuleert een fijne leefomgeving. Je komt te werken in een enthousiast en leergierig team. Je collega’s zijn uiteraard sportief,
in een gezonde mate competitief en werken gezamenlijk aan het doel ‘heel Almere in beweging’.Startdatum z.s.m. tot en met 31 december 2022.

 

We deden een interview met combinatiefunctionaris Niels, je leest het hier!
 

Combinatiefunctionaris sport | 24-36 uur 

Wat ga je doen

Je schrijft je eigen lesplannen, bereidt deze voor en voert deze uit. Natuurlijk kun je sparren met collega’s en sportaanbieders om je plannen vorm te geven. Je werkt vraaggericht: je inzet wordt bepaald door de behoefte van de zojuist genoemde partners en de vraag die de buurtsportcoach in de wijk ophaalt. Binnen ons team ben jij een allround collega, je vervangt collega’s bij (langdurige) ziekte of bij wordt ingezet bij veel vraag. Je kunt zo bij verschillende sporten je talenten inzetten.

Binnen ons team zijn er elf verschillende clusters waar jij je talent kan inzetten. Voorbeelden hiervan zijn: lange lijnen (denk aan wielrennen, skeeleren, hardlopen), budosporten (zoals judo, karate en kickboksen) of watersport (onder andere zeilen, windsurfen, suppen en kanoën). Alle clusters en bijbehorende sporten vind je op onze website.

 

De sportlessen geef jij aan diverse doelgroepen. Hierin staan kennismaking met de sport en talentontwikkeling centraal. Het Athletic Skills Model (ASM) is de basis van je lessen.
Het is mooi als je deze theorie al kent en deze kunt toepassen. De nadruk van de werkzaamheden ligt op de uitvoering. 

 

Word jij enthousiast van deze functie en herken je jezelf hierin:
Heb jij een Sport & Bewegen niveau 3 of 4 diploma of CIOS en een passie voor sport?
Ben jij bereid om een avond per week te werken en af en toe het weekend?
Je geeft sportlessen in heel Almere, hierdoor is een rijbewijs een vereiste en bij voorkeur
heb jij een eigen auto. Vind jij het net zo belangrijk om heel Almere in beweging te krijgen?
Dan willen we je graag leren kennen!


Echt iets voor jou?
Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Elien de Heij, teamleider team Sport, 06–42741971. Het gesprek bestaat uit een korte pitch over jezelf eventueel ondersteund met media. De tweede ronde is het draaien van een les.

Solliciteren mag met motivatiebrief en CV, maar ook door het insturen van een tof filmpje over jezelf (filmpje op YouTube verborgen plaatsen en de link toe sturen naar sollicitaties@deschoor.nl).

Waar kun je op rekenen?

  • een zelfstandige functie in een betekenisvolle omgeving met fijne collega’s
  • ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen binnen onze lerende organisatie
  • werk en privé in balans, een gezonde mix van gedrevenheid en ontspanning
  • salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk in salarisschaal schaal 7, min € 2.564,- en max € 3.581,- bruto per maand bij 36 uur per week
  • secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuzebudget (ter hoogte van 18% van het bruto jaarsalaris), Loopbaanbudget en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn
     

Werken bij De Schoor, Welzijn in Almere
De Schoor is sinds 1989 een innoverende en zichtbare welzijnsorganisatie binnen Almere. We zijn overal in Almere. Met 300 medewerkers brengen we mensen samen. We werken aan mentaal welbevinden, sterke wijken en veerkrachtige gemeenschappen. Leggen verbindingen tussen verschillende leefgebieden van mensen en werken altijd samen met anderen. We zijn sociale stadsontwikkelaars. Onze missie is krachtig en eenvoudig. Samen maken we meedoen mogelijk. Meer informatie vind je op www.deschoor.nl.

 

 

Enthousiast geworden?

Dan horen we graag van je!

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Elien de Heij, teamleider Sport 06–42741971.

Solliciteer direct

 

Voornaam*   Achternaam*   Wat wil je met ons delen?
 
 
 
E-mail*      
 
 
 
Telefoonnummer*       Jouw motivatiebrief*

 
     
LinkedIn       Jouw CV*

 
     

Waar heb je deze vacature voor het eerst gezien? (Kies hier één optie)

 Op nationalevacaturebank.nl

 Op sociaalwerkvacatures.nl

 Facebook

 LinkedIn

 Via mijn netwerk

 Ik ben (oud) stagiair

 Ik ben (oud) collega

 Anders, nl. 

 

   
Typ de karakters in de
afbeelding hiernaast over:
   

 

 

 
Privacyverklaring Ontmoet ons op:
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere