Werken bij De Schoor

Ben je een echte regelaar en houd je er van om samen met een team van vrijwilligers, bewoners en collega’s een buurtcentrum tot huiskamer van de wijk te maken? Dan zijn we op zoek naar jou

 

Als sociaal werker ga je in het team Buurtgericht werken aan de slag. De buurtcentra zijn een ontmoetingsplek voor bewoners van Almere. In de buurtcentra bruist het van de activiteiten voor jong en oud. Mensen ontmoeten en helpen elkaar. De buurtcentra dragen bij aan een fijn woon- en leefklimaat in de wijk.

Sociaal werker buurtcentra | 24 uur per week 

Wat ga je doen

Je gaat in gesprek met bewoners, vrijwilligers, de samenwerkingspartners en collega’s uit het werkveld. Gezamenlijk verkennen en benutten jullie de mogelijkheden die een buurtcentrum kan bieden, om zo een bruisend centrum neer te zetten met een divers aanbod.

 

Je bent aanspreekpunt voor de vrijwilligers en bewoners. Je zorgt ervoor dat zij bekend worden met de werkzaamheden en activiteiten binnen het buurtcentrum en de uitvoering hiervan. Je biedt ze een duidelijke structuur, zodat iedereen weet wat en wanneer te doen. Hierdoor ontstaat een goed team om je heen, zodat iedereen een steentje kan bijdragen.

 

Op een dag regel je veel, waaronder ook het faciliteren en ondersteunen van onze bezoekers en huurders. Onderdeel van het werk zijn ook administratieve en facilitaire taken. Denk hierbij aan facturatie, inkoop, plannen van bezetting verhuur van ruimtes, materiaal en het bewaken van de orde en veiligheid.


Wat breng je mee?

 • een diploma mbo-niveau 4, richting sociaal werk
 • werkervaring in het welzijnswerk
 • een warme persoonlijkheid en een klantvriendelijke houding
 • flexibiliteit: het werk wordt verdeeld over 4 dagen
 • zelfstandigheid en improvisatievermogen om uitdagingen het hoofd te bieden


Waar kun je op rekenen?

 • een zelfstandige functie in een betekenisvolle omgeving met fijne collega’s
 • vrijheid en ruimte om de functie binnen de kaders naar eigen inzicht in te vullen
 • ruimte om jezelf als professional te ontwikkelen binnen onze lerende organisatie
 • werk en privé in balans, een gezonde mix van gedrevenheid en ontspanning
 • salariëring en arbeidsvoorwaarden conform cao Sociaal Werk in salarisschaal 6 afhankelijk van opleiding en ervaring min € 2.348,- en max € 3.361,- bruto per maand bij 36 uur per week
 • secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individueel Keuzebudget (ter hoogte van 18% van het bruto jaarsalaris), Loopbaanbudget en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn

 

Werken bij De Schoor, Welzijn in Almere

De Schoor is sinds 1989 een innoverende en zichtbare welzijnsorganisatie binnen Almere. We zijn overal in Almere. Met 300 medewerkers brengen we mensen samen. We werken aan mentaal welbevinden, sterke wijken en veerkrachtige gemeenschappen. Leggen verbindingen tussen verschillende leefgebieden van mensen en werken altijd samen met anderen. We zijn sociale stadsontwikkelaars. Onze missie is krachtig en eenvoudig. Samen maken we meedoen mogelijk. Meer informatie vind je op www.deschoor.nl.

 

 

Enthousiast geworden?
Dan horen we graag van je! 

Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Diana van Vessem, Teamleider Buurtcentra, 06-13298711. 

 

Zolang de vacature op onze website staat kun je reageren.

Solliciteer direct

 

Voornaam*   Achternaam*   Wat wil je met ons delen?
 
 
 
E-mail*      
 
 
 
Telefoonnummer*       Jouw motivatiebrief*

 
     
LinkedIn       Jouw CV*

 
     

Waar heb je deze vacature voor het eerst gezien? (Kies hier één optie)

 Op nationalevacaturebank.nl

 

 Op sociaalwerkvacatures.nl

 Facebook

 LinkedIn

 Via mijn netwerk

 Ik ben (oud) stagiair

 Ik ben (oud) collega

 Anders, nl. 

 

   
Typ de karakters in de
afbeelding hiernaast over:
   

 

 

 
Privacyverklaring
Werken bij De Schoor maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere